AKDERE DERNEĞİ 6 AYLIK İCRAAT VE YAPILAN İŞLER:

AKDERE DERNEĞİ 6 AYLIK İCRAAT VE YAPILAN İŞLER:

1. DERNEK SMS SİSTEMİ KOMPLE YENİLENDİ.(Mesaj gelmeyenler derneğe bildirmesi)

2.ÜYE KAYIT DEFTERİMİZ TEMİZLENDİ EKSİKLERİ   VE    DERBİS GİRİŞLERİ DEVAM EDİYOR.

3.DERNEK WEB SİTEMİZ VE BASINLA ALAKALI TÜM İŞLER TAMAMLANDI:(akderebiz.com,akderebiz facebook,akderebiztwitter,akderebizinstağram,akderebiz.ilt@gmail.com hepsi faal)

4.DERNEK BİLGİSAYARIMIZ VE YAZICIMIZ YENİLENDİ.

5.AKDERELİLER AİLE FORMU OLUŞTURULDU 1000 ADET BASIMI YAPILDI.(amaç İstanbuldaki Akdere nufusunu çıkarmak ve insanımıza daha rahat ulaşmak)

6.CENAZE TAKİP VE KOORDİNASYON  KOMİSYONU KURULDU.(Fatih Elbaşı-05414677106,Kerim Tandoğan,Ahmet Cevirgen,H.Osman Sarptaş,Yakup Bzkırlı,Yakup Kaykaç)

7.DÜĞÜN VE NİŞAN DAVETİYELERİ  DERNEK WEB VE DİJİTAL PLATFORMLARDAN YAYINLANMAYA BAŞLAMIŞTIR.

8.AKDERE GENÇLİK KOMİSYONU OLUŞTURULDU.(80 Gencimiz yazıldı ilk  toplantı  yapıldı.Devamı 150 genç hedefimiz.)

9.DERNEĞİMİZDE HAFTALIK CUMA SOHBETLERİ BAŞLATILDI.TEVECCÜH ÇOK FAZLA.Okulların acılmasına takiben tekrar başlanaçak.(Katılımlarınızı bekliyoruz)

10.DERNEK LOKAL BÖLÜMÜ İYİLEŞTİRME VE RESTRASYONU DEVAM EDİYOR.(Tavan ,duvar ,zemin ,aydınlatma bitti.Belediyeden lokal  bölümü arka kısım 30 m. Alınmış ve en kısa sürede tadilatına gecilecektir.)Televizyonumuz ve cay oçak malzemelerimiz yenilenmiştir.

11.LOKAL BÖLÜMÜ İŞLETME SORUNU CÖZÜMLENMİŞ VE DERNEK MENFAATLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULARAK YÖNETİM OLARAK DEVAM KARARI VERİLMİŞTİR.(İsteyen her üye yönetimden istediği bilğiye ulaşabilir.)

12.DERNEK OLARAK BU YILDA KÖYÜMÜZDE AĞAÇ KAMPANYASINA  BAŞLANDI.HEDEFİMİZ OLAN 5000 ADET AĞAÇA İNŞALLAH ULAŞACAĞIZ.(Sizlerin desteğiyle)Ağaç kampanyamız  sonbaharda olacak ve devam ediyor.

13.PİKNİK YERİMİZ VE TARİHİMİZ BELİRLENMİŞTİR.(Esenler belediyesi Göktürk Mesire alanı 21 temmuz Pazar)Pikniğimiz yoğun bir katılımla yapılmıştır.

14.DERNEK ÖNÜNÜ YEŞİLLENDİRME PROJESİ DEVAM EDİYOR. (Esenler belediyesinden büyük çiceklik talebi yapıldı)

15.DERNEK LOGO VE İSMİNİN PATENT VE TESCİL İŞLERİ BAŞLATILDI.(SPONSOR BAŞKAN YAKUP SARI)(Derneğimizin –İSİMveLOĞOSU) TESCİLLENMİŞTİR.Dernek yönetimleri hariç izinsiz kullanmak yasaktır.Suç teşkil etmektedir.

16.DERNEĞİMİZİN DIŞ CEPHE ÇALIŞMALARI.(Sponsorlar vasıtasıyla , köy resmimiz , bayrak çalışmamız ve boya işlerimiz  tamamlanmıştır.Giriş kapı etrafı kaplama taşı, kenarı ve pencere kenar söveleri Tomarza Belediyesi tarafından gönderilecektir.

17.Dernek Sosyal Faliyetler Komisyonu  (Gönül al-Hatır sor-Dertleş-Yardım et) projesi dahilinde ;cenaze, hasta ve yaşlıları ziyaret  ve ihtiyac  sahiplerine  ulaşarak  ; iş adamlarımızın hayırlarında köprü olmaya  gayret ediyoruz.

18. KURBAN VE BAYRAMI FALİYETLERİ ;Kurban eti paylarını derneğimiz  ihtiyaç sahiplerine ulaştırmıştır.Kurban derilerinide kardeş vakfımız,ülkü ocaklarıyla birlikte organizasyn yapılmıştır.

19-RAMAZAN VE FALİYETLERİMİZ;Geleneksel  30 gün ramazan iftarproğramı ve genel iftar proğramını yoğun katılım ve güzelliklerle  tamamladık.İhtiyaç   sahibi köylülerimize  bim kart ve gıda erzak yardımları yapıldı.

20-DERNEK OLARAK İSTANBULDA BULUNAN TÜM ESNAFLARIMIZI ZİYARET EDİP , DERNEĞİMİZ VE İCRAATLARI HAKKINDA BİLĞİ VERİLDİ.Ziyaretler rutin olarak devam edecek.

21-KARDEŞ VAKFIMIZ OLAN TOMARZALILAR VAKFIYLA BİRLİKTE ETKİNLİK VE YARDIMLAŞMA , DAYANIŞMA PROĞRAMLARI DÜZENLENDİ.Ağaç-Yardım ,hayır işleri,yurtdışı hayır işleri.

22.ESENLERDE BULUNAN MÜLKİ AMİRLERİ ZİYARET VE TEBRİK PROĞRAMI GERÇEKLEŞTİRDİK.(Emniyet-kaymakamlık-belediye ve sivil toplam kuruluşları.)

23.KAYSERİ DERNEĞİMİZLE(Akder-Kayseri) BERABER yardım-ağaçlandırma-hayır işleri-köyümüzdeki sulakların yapılması-köyümüzde iki adet proje çalışmalarımız devam etmektedir.)

1.DEVAM EDEN PROJELERİMİZ;

A-Gençlik Komisyonu okulların açılmasını takiben , salon bölümüne bir adet pinpon masası,bir adet lanğırt ve bir adette bilardo masası kuracaktır.malzemeler portatif oacaktır.

B-Dernek depo ve genişletme çalışmaları

C-Köyümüzdeki ilkokulun AKDERE MAH.GENÇLİK  SPOR VE KÜLTÜR KÜLLİYESİ  projesi çalışmaları devam ediyor. Köy ortokulunda yöresel ürün imalatı ve pazarlanması , Çalışma Kayseri Derneği ile birlikte yürüyülmektedir.

D-Kan bankası yazım işleri devam ediyor.

E-Mobil aidat sistemi çalışmaları 2020 yılına ertelenmiştir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir